Bejelentés


Jópofa Bolt Ahol a fa hatás a nyerő


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Az aroma diffúzorok működése

Az elmúlt néhány év pozitív tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy aki mindennapjai részeként kezdi használni hamar felismeri az illóolajokban lakozó gyógyító erőt, és a különösen széles felhasználási lehetőséget.

 

Az inovatív technológiával készült Ultrahangos Illóolaj Aroma Diffúzor készülékek, a leghatékonyabb eszköze, az illóolaj részecskéinek legsikeresebb elpárologattásának egy adott légtérben.


Az Aroma Diffúzorral való párologattás a legjobb módszer arra hogy spóroljunk az illóolajokkal, hiszen az ultrahangos aroma diffúzor használatához elegendő néhány csepp illóolaj és egy kis víz, és órákon át élvezhetjük az illóolajok jótékony hatásait. Az apró részecskék illatos levegővé válnak. Hosszú úton haladnak. Nem lebegnek le a padlón és a bútorokon.


Jellemzőik révén az Aroma Diffúzor ideális társ a mai hektikus világban, mivel azonnali nyugalomérzetet kölcsönöznek. Az Aroma Diffúzor stresszoldó, nyugtató, térfertőtlenítő, immunerősítő, és hozzásegít a pihentető alváshoz.


A legújabb ultrahangos hidegpárásítási technológia alkalmazása illóolaj keverékeinket alkalmazva minden otthon elengedhetetlen kiegészítőjévé teszi. Kis lámpaként, fényterápiaként is használható, multifunkcionális illóolaj párologtatóink szebbé teszik környezetét, míg megnyugtató, hűvös, illatos párát képeznek, varázslatos légkört teremtve. Ideálisak olyan tiszta illóolajokhoz, amelyek antibakteriális, gombaellenes, vírusellenes és antimikrobiálisak.


Az Aroma Diffúzorok működésük közben magas frekvenciás ultrahangos rezgéseket bocsájtanak ki, ahol az illóolajok pozitív és negatív részecskékre bomlanak szét. A molekulák aprószemcsés köddé alakulnak, amelyek szétszóródnak a térben. 

Az ultrahangos technológiával készült porlasztó membránnal a készülékek mikroszkopikus cseppekre porlasztják szét a vizet, és ködfelhőt fújnak ki a készülék felső részéből. Ezzel a technológiával magas frekvencián, villámgyors rezgéssel alakítja át a vizet köddé.


A légzéskönnyítés szempontjából ez a leghatékonyabb módszer. Az Ultrahangos Aroma Diffúzorok olyan hatást keltenek, mint amikor orrspray-t használsz. A légutakba apró vízcseppek kerülnek, melyek nem engedik kiszáradni az orr nyálkahártyáját. A gyakori éjszakai orrvérzések elkerülése érdekében is használjunk párásító készüléket alvás közben.

 

Az illóolaj nagyon érzékeny az esetleges hő hatására ezért kell használnunk Ultrahangos Hidegpárásító készülékeket és így nem okozunk kárt az illóolajak összetételében. Hogy az éjszakai álvásunk nyugodt legyen, és zavartalan legyen a légzés is ennek érdekében érdemes ilyen típusú készüléket vásárolni.


Az illóolajok, mint például a borsmenta, a citrom vagy az eukaliptusz, elterjedése elősegítheti az egészséges környezetet. Ezek az olajok megtisztítják a levegőt a baktériumoktól és más káros vegyszerektől, amelyek segítenek az immunrendszer felgyorsításában.


Az alvás mindannyiunk szükséges lételeme, mert fontos szerepet játszik a testi és szellemi egészségünkben. A levendulaolaj segít elaludni, mert nyugodt és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a stresszt és megnyugtatják az elmédet. Segíthet különböző bélpanaszok esetenén, mint például a Crohn betegség tünetei enyhítésében is.


A téli időszakban is nagyon hasznos lehet az aroma diffúzor használata, különösen az influenza és a hideg évszak során. Az illóolaj ellazítja a feszültséget és fokozza a mentális tudatosságot, így jobban összpontosíthazunk.


Az aromaterápiás szakemberek a citrusolajat "boldog olajnak" nevezik, mert képesek az emberek hangulatának és energiájának növelésére.

 


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!