Bejelentés


Jópofa Bolt Ahol a fa hatás a nyerő


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Mechanikus 3D fa puzzle - a gyerekek és a szülők örömére!


A fából készült mechanikus 3D-s rejtvények a 2016–2017-es évek igazi slágerei az UGears és a Wood Trick hazai gyártóknak. Ezeknek az igazán egyedi és oktató játékoknak sikerült elnyerniük a modellkedvelők szívét a világ minden tájáról, beleértve Japánt, Németországot, Lengyelországot és Ausztráliát is. Szokatlan mechanikus 3D fa rejtvényeket is kaphat hazájukban.

 

Mi az egyedülálló az UGears és a Wood Trick rejtvényekben?


Üzletünk választéka rejtvényeket kínál: „ Teherautó ”, „Kikötői daru”, „Buggy”, „Autó” és „ATV” - elegáns fa modellek, amelyeket 14 év feletti amatőr amatőr modellek is össze tudnak szerelni.

Ahhoz, hogy összeállítsa a fából készült puzzle kirakót, nem kell ragasztót vagy ollót használni. Minden szükséges részletet tartalmaz. Az alkotók felajánlják, hogy a modellt olyan részekre állítsák össze, mint egy rejtvény vagy egy tervező, és az alkatrészeket fogpiszkálóval rögzítik.

 

Ugyanakkor a helyesen összeállított modell képes lesz bizonyos műveletek végrehajtására - minden ajtó és kulcs kinyílik, és az autók elmozdulnak. Ezenkívül minden mechanikus 3D-s puzzle mini-játékokkal vagy titkos rekeszekkel.

 

Sem gyermeke, sem maga nem szakíthat el az összeszerelési folyamattól, és nem fedezheti fel az egyedi 3D-s fa rejtvények összes lehetőségét. Ezek a kreatív, ötletes, könnyen megtanulható és szokatlan kirakós játékok pozitív érzelmek és boldog órák tengerét adják családjának!

 

UGears a játékosok számára


Szinte mindenki legalább egyszer játszott valamilyen társasjátékot kockával és kártyával. És szinte mindenki tudja, hogy nem mindig van elegendő hely a kártyák kényelmesen elrendezéséhez vagy a dobáshoz a szívből, és nem repült el. Az UGEARS gondoskodott minderről, ezért büszkén mutatjuk be a 2019-es legújabb UGEARS sort társasjátékokhoz:

 

A kocka kulcsfontosságú, ha nem kultikus elem, rengeteg társasjátékhoz. A legendás DnD, annak mindenféle megnyilvánulásában, még mindig megdönti az összes értékesítési rekordot Monopólium, gyűjthető kártyajátékok ... Ha van asztala, 99% -os valószínűséggel vannak rá dobókockák. És még mindig hord egy ilyen kulcstartót rendes táskában?

 

Mi, az UGEARS munkatársai meg vagyunk győződve arról, hogy a játéknak szépnek kell lennie, és mindenhez, ami ehhez a játékhoz kapcsolódik. Ezért hoztuk létre a Dayskipper-t - egy faragott dobozt, amelyet kifejezetten a kockáid számára terveztek, hogy abban tárolhatók legyenek.

 

A kocka-tár:


Stílusos és szokatlan doboz, fantázia mintával díszítve. Bármilyen játékasztalon jól néz ki, bármilyen asztallal kiegészítve;

Kényelmes mechanizmus: a falak könnyen felemelkednek, és nyolc cellához nyílnak a kockák - ez egy szokásos kocka készlet;

Teljes kényelem játék közben: minden kocka mindig a helyén fekszik, nem esnek szét és nem vesznek el, amikor cipelik őket.

Természetes fa, elegáns kialakítás és kényelmes kockaelrendezés: Kockaőrző - olyan dolog, amire az asztallap minden ismerőjének szüksége van!

Az unalmas műanyag vagy kartondobozok mellett a fedélzeted a legjobbat érdemli! A Dec Box egy szép fadoboz, beépített mechanizmussal: kattintson a doboz fülén található speciális fülekre, és a fedél finoman oldalra tolódik, hozzáférést biztosítva a fő rekeszhez és a tálalóhoz. A Dec Box belsejében akár 100 standard kártya futófelületben van elhelyezve, 63,5 x 88 mm - a doboz univerzális, bármilyen KKI-hez alkalmas.

 

Csak fantasztikusan néz ki!


És ez egyben remek dizájner is: kiváló minőségű rétegelt lemezből készült 64 alkatrész vár Önre egy nagy pontosságú lézergéppel. Ideálisak egymáshoz, és ragasztó, speciális szerszámok és speciális készségigények nélkül könnyen összeszerelhetők: elég, ha pozitív a hangulatod!

 

Az ukrán Ukrainian Gears cég által gyártott és fejlesztett kiváló minőségű fa 3D-s rejtvények már bizonyítottak a világon: Németországban és Lengyelországban már sikeresen értékesítik őket, és vannak japán és ausztráliai forgalmazók ajánlatai. A „fogaskerekek” elnevezést fogaskerékként vagy fogaskerékként fordítják, mivel a legegyszerűbb és legkönnyebben elérhető modelljük közül a „Tribics” is 2 „csillaggal” rendelkezik, és a bonyolultabb modellekben is több tucat van.

 

A 3D rejtvények UGears megkülönböztető jellemzője , hogy az összeszereléshez nincs szükség ragasztóra és speciális eszközökre. Csak vegye ki (nyomja össze) a tervező fa részeit a rétegelt lemezből, és az utasításoknak megfelelően kösse össze a készlethez mellékelt fogpiszkálóval. A nagy pontosságú fejlesztésnek (az alkatrészek lézervágással) és a kiváló minõségû gyártásnak köszönhetõen az alkatrészek könnyen átalakíthatók munkamechanizmusokká:

 

Traktor, kombájn és villamosvezetés gumimotorral, ahogy a gyártó nevezi. A mozgatóerő itt a szokásos irodai gumi;

 

A névjegykártya doboz kinyílik, és a traktor pótkocsija hátradől, ha megnyomja a kart;

A szilomer megmutatja, mit kell tennie attól függően, hogy mennyire fúj rá, a mechanikus színház pedig egy kis előadást mutat be;

Az időzítő visszaszámolja az időt, és a széf mechanikus kombinált zárral védi a dolgait.

De ez még nem minden. Szinte minden rejtvény rejtett funkcióval rendelkezik: rejtett dobozok, játékok és így tovább. Tudja meg, melyiket a termékkártya oldalain.

Mindegyik modell különböző összeszerelési összetettségű: néhány modell könnyen összeszerelhető, és fiatalabb gyerekek, és mások még felnőtteknél is nehézségeket okoznak. Vásároljon az ukrán fogaskerekek mechanikus 3D-s rejtvényeit a Marvels online áruházban (Marvels), és nagy örömet szerezhet abban, ha több tucat fogaskerékből készít saját kezűleg egy kész működő mechanizmust. Vagy adja oda szeretteinek, és élvezni fogják.

 

Az ukrán fogaskerekekről


Az UGears viszonylag nemrég kezdte meg tevékenységét - 2014-ben Denis Okhrimenk alapította. Kezdetben azt tervezte, hogy a rejtvényeket kartonból bélyegzéssel vágja ki, de a különböző anyagokat és módszereket tesztelve arra a következtetésre jutott, hogy ehhez a csiszolt rétegelt lemez a legjobb. Denis az óramodellekből indult, de az első próbálkozások sikertelenek voltak, és úgy döntött, hogy valami egyszerűbbet tesz - egy mechanikus dobozt. De bonyolult is volt, és megjelent egy egyszerűbb doboz, amelyet 10 másik modellel együtt mutatnak be üzletünkben. A fából készült mechanikai feladványokat felnőtteknek szánták, de rajongtak a középkorú gyermekekért is. Számos tervező dolgozik új fejtörőkön, több száz új modell csak azok kivitelezésére vár.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!