Bejelentés


Jópofa Bolt Ahol a fa hatás a nyerő


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Ahol a fa hatás a nyerő

Kézzel készített fa karórák


Nem mondhatod, hogy ez az óra nem lenne tökéletes ajándék a szó szoros értelmében. Ez nem csak egy tipikus kiegészítő, hiszen a Bobo Bird tényleg figyelembe veszi a kivitelezését a stílus és az egyediségre törekszik. Biztosak vagyunk benne, hogy mindig arra törekszel, hogy megpróbálod kideríteni, hogy mi lenne a legjobb ajándék szeretteid számára.

Órákat töltessz el a bevásárlóközpontokban, amikor megpróbálod megtalálni a számodra ideális ajándékot, és amikor végül hazatérsz, üres kézzel, fáradtnak és depressziósnak érzed magad, hogy végül nem találtál megfeleő ajándékötletet. A termékeink közt böngészve megtalálhatod a megfelelő ajándékot. Válassz egy egyedi fából kézzel készítettdivatos órát. A fa életmódja lehetővé teszi, hogy ez a személyes kapcsolat ragyogjon, és hozzáadja az érzéseit egy ajándék tárgyhoz.

fából készült órák klasszikusak, egyediek és divatosak. Továbbá, a klasszikus és megkülönböztető érintéssel hozzáadják az egyenlethez egy naturalista csavart.

 

Számos oka van, hogy miért is vásárolj fából készült karórát.


Egyediség:


Nézzünk szembe a tényekkel. A természet egyedülálló. Ugyanazon fafajta két darabja nem lehet ugyanolyan. Valójában ez lehetetlen. A fából készült órák rendkívül egyediek. Lehetetlen, hogy két óra azonos formában jelenjen meg, még akkor is, ha azokat ugyanarról a fáról kivágják.

 

Ritkaság:


Amikor csuklónkat egy fából készült órával díszítjük, szinte azonnal csodálat, figyelem és néha hitetlenség tárgyává válunk.

A fából készült órák ritkák. Ez lehetőséget ad arra, hogy valami ritka és egyedülálló viseletet kapjunk.

 

Divatos:


Megkülönböztethetjük magunk ezekkel a kiegészítőkkel, amely soha nem vonzza a megjegyzéseket és a bókokat. Akár egy formálisabb megjelenés, akár alkalmi és természetes megjelenés, a jobb oldali faóra és a fa színtónus tökéletesen kiegészíti a ruhákat.A tömegből kiemelkedő dolog az, amit sokan még mindig nem akarnak elérni. Fából készült karóra viselése biztosan segít abban, hogy ezt elérje. Nem fogsz csalódni.

 

Környezetbarát:


A fa fenntartható erőforrás és természetesen növekszik. A fából készült órák gyártása jelentősen alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást eredményez. Továbbá a fa szerves anyag, és biológiailag lebontható. Ezért a fából készült órák megújuló anyagok.

A fa természetesen hajlamos arra, hogy a felesleges szén-dioxidot a levegőből tárolja. Fából készült karóra viselése segíti a környezetet és eltávolítja a környezetünket és az ökoszisztémát érintő káros üvegházhatású gázokat.

Az elmúlt években fokozott figyelmet fordítottak a környezetre. Lehet, hogy az egyik első úttörője a környezetbarát termékeknek, amelyek védik és megőrzik szép bolygónkat.

 

Nikkelmentes (hipoallergén):


Néhány embernek allergiás reakciója van a nikkelre. Az ilyen allergiák súlyos irritációt vagy bőrkiütést okozhatnak. A legtöbb számítógépes és mechanikus analóg órák nikkelet és más túlérzékenységet okozó fémeket használnak.

A fából készült órákkal nem kell aggódnia. Ha ismersz valakit, aki ilyen fémallergiában szenved, tudassa velük, hogy megvásárolhatnának olyan fa órákat, amelyek elég nagyok a legtöbb hivatalos alkalomra.

Még jobb, ha ismersz valakit, aki ilyen erős allergiát szenved a nikkelből, ajándékba vásárolhat egy fából készült órát. Micsoda öröm, hogy élvezni fogják azokat a luxus kinézetű faórákat, amelyek alkalmanként illeszkednek.

 

Milyen óraszerkezetet válasszak?


Kézi felhúzós mechanika


A kézi felhúzós mechanika alapja minden kortárs mechanikus órát. Ezeket - főleg - a szár és a korona feltekercselésével hajtják meg, hogy támogassák a hálózati rugót. A mozgások lemezek, fogaskerekek és hálózati rugók sorozatával készülnek, anélkül, hogy az óra táplálásához elemeket kellene használni. A kézi szélű óráknak rögzített teljesítménytartalékuk van, és ezeket viszonylag gyakran kell tekercselni, mivel a mozgáshoz nincs automatikus vagy öntekercselő elem.

 

Automatikus / Önfelhúzós mechanika


Az automatikus mozgás egy olyan típusú mechanikus mozgás, amely egy oszcilláló súlyt (úgynevezett forgórészt) használ fel a hordó és a hálózati rugó „felszéltetésére” (az áramellátás fenntartására). A forgórész szerves részét képezi az óra karbantartásának: miközben hordja az órát, karja mozgása biztosítja a szükséges energiát a forgórész forgatásához. Amíg a forgórész forog, felcsavarja a hálózati rugót, megakadályozva ezzel az órát az energiaveszteség miatt.

 

Kvarc mechanika


A kvarcmozgásokat akkumulátor hajtja. A mozgás egy elektronikus eszköz, amely az órát táplálja, nem pedig egy mechanikus eszköz. Az akkumulátorok, amelyek ezeket a mozgásokat táplálják, általában néhány évig tartanak, ezért kevés karbantartást igényelnek. A kvarc mozgalmak az 1970-es években népszerűvé váltak a tömegtermelési technikák és a megfizethetőség miatt, amelyet az innováció ösztönöz Japánból. A svájci óraipar ezt az időszakot „ Kvarcválságnak ” nevezte, mivel drasztikusan megváltoztatta a fogyasztók vásárlási szokásait az olcsóbb és tömeggyártású japán órák felé. Manapság a kvarcmozgalmakat az órák minden szegmensében és a svájci legrangosabb márkák használják.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!